Opwekkingsconferentie

Nieuws

24 januari 2019 door Groot Nieuws Radio

Klaas van Denderen spreekt tijdens Opwekkingsconferentie over profetie

Als het aan Klaas van Denderen ligt wordt de Opwekkingsconferentie nog charismatischer met meer nadruk op de gaven van de Geest. "Er is steeds meer honger, dat zie je aan de sprekers die tegenwoordig uitgenodigd worden. Er gebeuren wonderen en geweldige dingen." Hij spreekt tijdens Opwekking 2019 op het jongerenterrein over profetie, meldt Groot Nieuws Radio.

Klaas van Denderen heeft een profetische bediening en een profetenschool. Hij verlangt naar een beweging van Gods geest en dat de profetische bediening meer en meer ruimte krijgt. "Je moet gewoon heel dicht bij God leven als je wil dat je een profetische stem bent, dan moet je veel met Hem omgaan. Dan moet je Zijn karakter leren kennen."

Tegenover Groot Nieuws Radio gaat de spreker ook in op de schaduwzijden van profetie. "Onder het mom van het profetische zijn er ook excessen geweest en zijn er rare dingen uitgehaald. Ik kan er zelf over meepraten. Ik heb ook dingen gezegd onder het mom van 'de Heer spreekt' waar ik nu van zeg: dat zou ik nu niet meer zo doen."

Beluister het volledige gesprek terug en klik hier voor de recente CIP-videoserie met Klaas van Denderen.

Reacties

Mogen we nu een beetje gevrijwaard blijven van de Heer van Denderen, redactie? Hij komt nogal vaak voor op CIP.nl...
REAGEER
CIP waar bent u mee bezig? "Klaas van Denderen heeft een profetische bediening en een profetenschool" (???) Ongelofelijk hoe snel de redactie onder de indruk is van zichzelf benoemde profeten?
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify