Kate Middleton

Nieuws

24 januari 2019 door Redactie

Opvoeden als je een royal bent is niet makkelijk, Kate Middleton doet een boekje open

Kate Middleton is een Britse royal, maar ook zij ervaart problemen bij de opvoeding. Niet zo heel vreemd, Kate is natuurlijk ook gewoon mens. Eerder vertelde ze echter nooit over het moederschap, dat doet ze nu wel.

Kate is getrouwd met prins William. Samen hebben ze drie kinderen: George (5), Charlotte (3) en Louis (8 maanden). De koninklijke familie heeft een nanny, maar Kate wil zoveel mogelijk tijd met haar kinderen doorbrengen. Ze wil zoveel mogelijk van de opvoeding meemaken. Dat is best pittig, laat ze volgens Libelle weten.

Moederschapsproblemen
De hertogin heeft een fulltime nanny en een grote en hechte familie. We kunnen haar situatie dan ook niet helemaal vergelijken met dat van bijvoorbeeld ouders die financiële problemen hebben. Maar Kate geeft aan dat ook zij met moederschapsproblemen werd geconfronteerd.

Boeken lezen
“Het is zo moeilijk”, legt ze uit tijdens de lancering van FamilyLine, een nationale hulplijn die ondersteuning biedt aan ouders en verzorgers. “Iedereen ervaart dezelfde strijd. Je krijgt uiteraard veel steun aan het begin, maar na de leeftijd van één valt dit weg. Daarna moet je het zelf uitzoeken en dan mag je héél veel boeken gaan lezen.”

Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Reacties

Koningshuis is niet volgens Gods Woord. Lees 1 Samuel 8 vers 7. Het volk zeurde aan het hoofd van Samuel, ze wilden een koning - net als de omringende volkeren. God zei: ze hebben Mij verworpen. Dat geldt nu nog steeds. Het verbaast mij dan ook enorm dat het Koningshuis zo op handen gedragen wordt in de 'refo-cultuur'. Ik vrees dat de verleiding van mensverering moeilijk te weerstaan is. In duizenden jaren weinig veranderd dus... helaas.
G
Ah joh, dat heeft toch niets met dit artikel te maken. Een afwijkende mening betreffende het koningshuis is prima; we leven tenslotte in een vrij land. Al denk ik wel in het in het genoemde bijbelgedeelte, dat de afkeuring gaat over de manier waarop men een koning kreeg. David is daarna de door God uitverkoren koning en mag zo de vader van onze Heere Jezus Christus zijn.

En zijn zoon Salomo mag als belofte wat komen gaat fungeren als vredevorst.Reageer voortaan inhoudelijk op een artikel.
Toon meer antwoorden (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify