Lady Gaga

Nieuws

23 januari 2019 door Redactie

Lady Gaga: “Mike Pence is slechtste voorbeeld van een christen”

Zangeres Lady Gaga noemt Mike Pence ‘het slechtste voorbeeld van een christen’. Ze is het namelijk niet eens met de keuzes die de vrouw van Pence heeft gemaakt. Dat schrijft HelloChristian

De vrouw van Pence werkt op een school waar LGBTQ'ers niet welkom zijn. Daarom zei Gaga: “Voor Mike Pence, die het acceptabel vindt dat zijn vrouw op die school werkt: Je hebt ongelijk. Je zei dat je het christendom niet moet discrimineren. Je bent de slechtste weergave van wat het betekent om christen te zijn.” 

Geen vooroordelen
Gaga, die genomineerd is voor een Oscar voor beste vrouwelijke hoofdrol, vervolgt: “Ik ben een christelijke vrouw en wat ik weet van het christendom is dat we geen vooroordelen moeten hebben en dat iedereen welkom is. Dus kijk in de spiegel, meneer Pence, en je zult zien wat je gezaaid hebt.”

Belediging
Pence reageerde op de kritiek door te zeggen dat hij en zijn vrouw er inmiddels aan gewend zijn. “Maar ik moet je zeggen dat het erg beledigend voor ons is dat grote nieuwsorganisaties het christelijke onderwijs aanvallen."

Pence: "We hebben een rijke traditie in het christelijke onderwijs in Amerika en eerlijk gezegd is religieus onderwijs breed gedefinieerd. We zijn er blij mee!”

Reacties

H
Artiesten die zich tegen bekende politici afzetten, doen dat meestal om publicitaire redenen. Dus wat mevrouw Gaga van Pence vindt, zal me worst wezen. Heeft ze zich al over Trump uitgelaten? Vast wel. Wanneer krijgen we dat te lezen?
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify