Worship

Nieuws

22 januari 2019 door Best Life Church

DARE Worship in concert: TIME, The rhythm of life

Na het grote succes van het vorige DARE Worship Album dat in Tivoli Vredenburg werd gelanceerd, staat er iets nieuws te gebeuren. De young adults community DARE houdt op vrijdag 22 februari een Live Album Recording in de prachtige Jacobuskerk in Zuilen. Door middel van eigentijdse worship en zelfgeschreven nummers probeert DARE een nieuwe generatie te bereiken met een boodschap van liefde.

DARE is de young adults community van Best Life Church in Utrecht, een groeiende kerk die bekend staat als een eigentijdse gemeente die veel jongeren trekt. DARE is een plek waar liefde, inspiratie en creativiteit samen komen en elkaars werking versterken. Ze streven ernaar om jongvolwassenen te helpen in hun zoektocht naar geloof en zingeving. In een seculariserende maatschappij waar steeds meer aandacht is voor individualisme proberen zij juist een community te vormen waar jongeren samen bouwen aan een groter doel.

DARE Worship heeft een nieuwe sound gecreëerd op het gebied van worshipmuziek die past in de 21ste eeuw. In 2016 werd hun eerste album uitgebracht en op dit moment werken ze toe naar de opname van hun volgende album. De avond zal in teken staan van‘TIME: the rhythm of life’. Het concert zal plaatsvinden op vrijdagavond 22 februari om 19:30 in de Jacobuskerk in Utrecht. Meer informatie is te vinden op Facebook en tickets zijn verkrijgbaar via Eventbrite.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify