maansverduistering

Nieuws

21 januari 2019 door Redactie

Voorganger noemt ‘bloedmaan’ teken van de laatste dagen

In Nederland was de maansverduistering afgelopen ochtend heel goed te zien. In Amerika kan diezelfde ‘superbloedmaan’ gezien worden als een teken van de wederkomst van Christus. Dat zegt een Amerikaanse voorganger volgens The Christian Post.

Paul Begley deed deze uitspraken onlangs. Hij zegt dat de bloedmaan optreedt als teken van de eindtijd-profetie. “God is klaar om ons te laten zien dat Hij de controle heeft en dit zijn de laatste dagen”, aldus de voorganger van West Lafayette in Indiana. Hij noemt de maansverduistering ‘een zeer significant teken volgens de Bijbel’. 

Trump
Begley merkte ook op dat de bloedmaan op de tweede verjaardag van de inauguratie van president Donald Trump zal passeren. Daarnaast werd Trump geboren op een bloedmaan op 14 juni 1946, precies 700 dagen voordat Israël tot natie werd verklaard.

“Kwam president Trump gewoon in deze situatie? Hij is de president die beslist om door te gaan en te verklaren dat Jeruzalem de hoofdstad van Israël is. En vervolgens verplaatst hij de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem op 14 mei 2018, de exacte 70ste verjaardag van Israël als natie."

'Het lijkt erop dat de profetische geschriften van de Bijbel beginnen te spelen op het wereldtoneel'

“Is dit een teken? Is het een voorbode voor Amerika?”, vraagt Begley zich af. “Het lijkt erop dat de profetische geschriften van de Bijbel beginnen te spelen op het wereldtoneel, vlak voor onze ogen."

Tekenen
“Jezus wil zeker weten dat we begrijpen dat er in de laatste dagen tekenen zullen zijn in de zon, de maan, de sterren en natuurlijk de stress van naties op de planeet."

Reacties

Wanneer houden we nu eens op met deze onzin. Ik heb dit verhaal al zo vaak gehoord. En daarna hoor je er niets meer over. Heeft niets met de eindtijd te maken. De volgende bloedbaan is in 1937. Weer iets om naar uit te kijken :-)
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (5)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify