Christelijke Hogeschool Ede

Nieuws

22 januari 2019 door Christelijke Hogeschool Ede

Open Dag voltijd opleidingen Christelijke Hogeschool Ede

Weet jij al wat je wilt studeren? De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) helpt je graag verder bij het maken van de juiste studiekeuze. Ontdek de opleidingen van de CHE op de Open Dag van zaterdag 2 februari 2019. De deuren staan open voor iedereen die kennis wil maken met de tien voltijdopleidingen, docenten en studenten. De bezoekers zijn van 10.00-15.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

De CHE biedt tijdens deze open dag informatie over de tien bacheloropleidingen (voltijd): Bedrijfskunde, Communicatie, Godsdienst Pastoraal Werk (of Theologie), HBO-ICT, Human Resource Management, Journalistiek, Leraar Basisonderwijs, Leraar Godsdienstonderwijs/Levensbeschouwing, Social Work en Verpleegkunde.

Tijdens de Open Dag is er een doorlopend programma waarin voorlichting wordt gegeven over studeren op de CHE. Docenten en studenten geven informatie over de opleidingen, de beroepen, de lessen en de praktijk. Op de informatiemarkt is er informatie over o.a. studiekosten, toelatingseisen en studentenverenigingen.

Studiekeuzeworkshop ‘Jij en je toekomst’
Hoe kies je een studie die bij je past? Op de Open Dag is er de workshop ‘Jij en je toekomst’ door het Studiekeuzekantoor. In drie kwartier ga je aan de slag met een aantal belangrijke richtlijnen voor jouw studiekeuze. Zo kom je weer een stap dichter bij een goede studiekeuze.

Twaalf keer beste middelgrote hogeschool
De CHE is door de Keuzegids HBO 2019 voor de 12e keer uitgeroepen tot beste middelgrote hogeschool van Nederland. Met een score van 70,5 laat de CHE ook de grote hogescholen achter zich. HRM en Communicatie mogen zichzelf Topleiding noemen.

Het bezoekadres van de school is: Oude Kerkweg 100 in Ede. Mocht je deze Open Dag niet kunnen bezoeken, dan nodigen wij je uit voor de volgende Open Avond op dinsdag 26 maart 2019 (18.30-21.00 uur). Wil je meer informatie over de hogeschool, kijk dan op onze website: www.che.nl of mail naar info@che.nl. De CHE is telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 0318-696 300.

Aanmelden voor de Open Dag kan op de website www.che.nl/opendag.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify