Chris Pratt

Nieuws

17 januari 2019 door Redactie

Amerikaanse acteur is 21 dagen aan het bidden en vasten

De Amerikaanse acteur Chris Pratt is 21 dagen aan het bidden en vasten met het ‘Daniel vast’. Dat schrijft Faithwire

"Hallo, Chris Pratt hier. Dag drie van de Daniel Fast, kijk eens”, zei de acteur in een korte video. “Het is 21 dagen van gebed en vasten." We kennen Chris niet anders als een man met veel humor. In een video doet hij alsof hij aan het halucineren is.

Tekst gaat verder onder de video

Wat is bidden en vasten?
Bidden en vasten is een prioriteit om volledig te kunnen functioneren in Zijn Koninkrijk, staat op de website Daniël Vasten. Een periode van uitgebreid bidden en vasten aangaan is als het indrukken van de ‘pauzeknop’ op het leven, zodat je dichterbij God kunt komen. 

Pratt: “De Heilige Geest doet met je mee als je je hart openzet om van God te ontvangen.” Door te bidden en te vasten, ervaar je dat je relatie met God groeit en intiemer wordt, de kracht en autoriteit van God in je leven zullen groeien.

De website Daniël Vasten vervolgt: Bidden en vasten is zo krachtig; het verhoogt namelijk je gevoeligheid voor het zien en horen van Gods opdracht. Tijdens het bidden en het vasten – een reiniging van jezelf van alles wat niet van God is – zul je ontdekken wie en waar je werkelijk bent in relatie tot God.

Lees ook: Acteur Chris Pratt deelt 9 levenstips: "God is echt en houdt van je"

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify