Dominee White

Nieuws

17 januari 2019 door Redactie

God stuurde een dozijn engelen om dominee White te redden: "Dankbaar dat ik leef"

Een Australische voorganger uit een baptistengemeente dankt God na een gruwelijke vliegtuigcrash. "Ik denk dat de Heer gisteren een dozijn engelen heeft gebruikt en ik ben gewoon erg dankbaar dat ik leef," zei dominee Paul White. 

Het is 7 januari als het vliegtuigje van Paul White motorproblemen krijgt. Dat schrijft Faithwire. Het vliegtuig crashte in Auburn State Forest. Het is een wonder dat White die vreselijke crash overleefde. 

Zweten
"Als de ventilator aan de voorkant stopt, weet je dat er iets mis is gegaan en dat is wanneer een piloot begint te zweten", vertelt White, die al duizenden vlieguren op zijn naam heeft staan. Hij volgde noodprocedures en daalde in rap tempo naar aarde. De grond was dicht begroeid met bomen. White wist dat het vliegtuig snel verlaten na de crash de enige mogelijkheid was om te overleven.

Tekst gaat verder onder post

"Ik zocht zoveel mogelijk tussen de bomen. Er was een grote boom die die één vleugel kapotmaakte. Het vliegtuig draaide rond, deed een katapult en het stopte."

Bijna ondenkbaar, ondanks de dramatische aard van zijn crash, ontsnapte White met slechts een paar kleine snijwonden en blauwe plekken.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify