DoorBrekers

Nieuws

15 januari 2019 door Redactie

DoorBrekers start in februari nieuwe kerk in Amsterdam

De kick-off meeting van DoorBrekers Amsterdam wordt gehouden op zondag 3 februari om 16:00 uur in de Amsterdome.

In december 2018 maakte DoorBrekers bekend een nieuwe kerk te gaan starten in Amsterdam, met samenkomsten op zondag in de nieuwe Amsterdome.

Kick-off op zondag 3 februari
Op zondagmiddag 3 februari start DoorBrekers Amsterdam met een eerste kick-off meeting. Daarna volgen drie eerste zondagmiddagen van de maand (3 maart, 7 april en 5 mei) om de basis te leggen voor een team die deze locatie van DoorBrekers gaat trekken.

"Tijdens deze meetings delen we onze visie en strategie voor DoorBrekers Amsterdam en blikken we vooruit naar de eerste samenkomsten," aldus Peter Paauwe, oprichter en senior pastor bij DoorBrekers. "Er is ruimte om vragen te stellen en kennis te maken met leiders van DoorBrekers en andere mensen uit de regio die betrokken willen raken bij DoorBrekers Amsterdam."

De vier kick-off meetings starten om 16:00 uur en zijn open voor iedereen. "Ze duren ongeveer een uur en er is uitgebreid tijd om te connecten en elkaar te leren kennen."

Amsterdome
DoorBrekers staat bekend als een kerk met de visie om nieuwe kerken in Nederland te starten. "Ons doel is mensen helpen connecten met Jezus. Door de kerk, door worship en door relaties. Want dan zien we dat levens worden vernieuwd."

"Ons hart klopte al lange tijd sneller voor een kerk in de regio Amsterdam. We hebben in de Amsterdome een fantastische locatie gevonden, centraal gelegen en goed bereikbaar met gratis parkeergelegenheid en veel ruimtes."

Start up met 20 personen
"Ons doel is om vanaf medio mei 2019 elke zondagochtend een samenkomst te hebben die start om 10:30 uur," vult Roos van Dijk aan. Roos is al vanaf het eerste begin deel van DoorBrekers en wordt samen met haar man Peter campusleider van DoorBrekers Amsterdam.

Ze krijgen in de startfase ondersteuning van zo'n 20 personen uit DoorBrekers locaties in Barneveld en Amersfoort. "Het bouwen van relaties en connecties is één van de belangrijkste dingen. De kerk bestaat uit mensen en is geen instelling of gebouw."

DoorBrekers
DoorBrekers maakt sinds de start in 2005 — met 40 volwassen en 40 kinderen — een snelle groei door. In totaal bezoeken wekelijks zo'n 2.000 mensen de diensten in Barneveld, Amersfoort, Zwolle, Zeeland en Drechtsteden. Alle diensten van DoorBrekers zijn ook live te volgen viaDoorBrekers.tv. DoorBrekers bouwde in 2016 in Barneveld mee aan een groot evenementencentrum de Midden Nederland Hallen in Barneveld. 

Meer informatie
Meer informatie over DoorBrekers Amsterdam vind je op DoorBrekers.nl/Amsterdam.

Reacties

B
Peter Paauwe stelt dat er genoeg ruimte is om vragen te stellen. Nou vergeet dat maar, ik heb een paar maanden geleden voor het eerst een keer op een preek gereageerd op hun site.

Alle vragen verdwenen, mail gestuurd, antwoord: ik ga niet in op uw vragen.

Zijn vrouw was de spreekster, geestelijk gezag dus als vrouw (ook blijkbaar in A'dam) en ze deed diverse onBijbelse uitspraken in die preek, geen antwoord op mijn vragen.

"Doorbrekers" van diverse Bijbelse principes, jammer dat mensen er intuinen.

Shalom

Ben Kok (j-chr. pastor)

B
(aanvulling) Ik heb de mail met vragen over de preek van Ilona Paauwe nog, ik hem desgewenst publiceren met het afwijzend, nergens op in gaande antwoord van Peter Paauwe.

Men verkondigt een oppervlakkig evangelie, waarvan de kern wordt weg gelaten en gevuld wordt met welvaartsevangelie en veel "disco-achtige praise".

Ben Kok (j-chr. p)
Toon meer antwoorden (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify