Voetballer Eljero

Mooi

15 januari 2019 door Redactie

Voetballer Eljero gaat gezinnen in Haagse achterstandswijken helpen

Eljero Elia mag dan een bekende voetballer zijn bij Istanbul Basaksehir. Hij is zijn thuisstad nooit vergeten. De voetballer gaat gezinnen in Den Haag helpen die het niet zo breed hebben of een taalachterstand hebben. Dat vertelde hij aan Omroep West.

Hij geeft aan dat hij voor een stabiele thuissituatie wil zorgen om zo de criminaliteit te verminderen. "Ik heb zelf veel aan het buurthuis in Molenwijk gehad. Ik werd er goed opgevangen en wil dat ook overbrengen aan de kinderen daar. Leuke activiteiten organiseren en dat ze zo een mooie jeugd krijgen.”

Elia hoopt kinderen een positief signaal te geven. Met als doel dat ze het uiterste uit hun leven halen. “Je ziet veel gekkigheid in Nederland. Kinderen die van een flatgebouw worden gegooid en mensen die worden doodgeschoten."

Tekst gaat onder video verder

Het project is in samenwerking met gemeente Den Haag. "Ik ben nu bezig met mijn management en jongens uit Den Haag en alles aan het uitzetten. Ik heb grote plannen. En als ik een plan heb en ik wil het graag. Dan komt het ook uit." 


Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify