Pro-life-activist

Nieuws

16 januari 2019 door Redactie

Pro-life-activist mishandeld, omdat hij de liefde van Jezus preekte bij abortuskliniek

Een pro-life-activist uit de Amerikaanse staat Texas is thuis aan het herstellen nadat hij mishandeld is door een man die het niet eens was met zijn bediening buiten bij een abortuskliniek. 

"Jezus houdt zoveel van je! Ik ben hier gewoon aangevallen door een willekeurige man die voorbijreed. Je zou mijn gezicht moeten zien. Ik ben bedekt met bloed”, zegt Ryan Roberts. “Maar het is goed. Omdat Jezus werd gekruisigd. Hij werd geslagen en bebloed. Voor jou. Omdat hij van je houdt. En hij houdt ook van die kleine baby!” 

Ongeboren kinderen redden
Roberts is voorstander van het leven. Sinds juni is hij de oprichter van Abortion Clinic LIVE. Het is zijn doel om ongeboren kinderen te redden. Dat is precies wat hij afgelopen vrijdag deed, toen een voorbijganger hem brutaal sloeg, omdat Roberts de liefde van Jezus Christus preekte. Roberts heeft alles op video vastgelegd. 

Geweld
De plaatste dominee, Mark Dickson, was met Roberts toen hij werd aangevallen. Tegen Faithwire vertelt hij. "Degenen onder ons, die op de trottoirs van abortusklinieken staan en regelmatig contact zoeken, hebben veel te verduren. Niet iedereen houdt van wat we zeggen en niet iedereen houdt van wat we doen. Soms zien we ze met geweld reageren.” 

“In de video zie je een man aankomen bij Whole Woman’s Health in Fort Worth. Hij was er niet om iemand af te zetten of op te halen. Hij zag ons op de stoep en besloot te stoppen. Wat je vervolgens in de video ziet, is onze hele interactie met deze man. De interactie leidde ertoe dat de man zijn auto uitstapte en Ryan een paar keer in het gezicht sloeg. En dat alles voor het delen van Jezus Christus.”

In het gezicht sloeg
"In de video zie je een man aankomen bij Whole Woman's Health in Fort Worth. Hij was er niet om iemand af te zetten of op te halen, "legde Dickson verder uit. "Hij zag ons net op de stoep en besloot te stoppen."

"Wat je in de video ziet, is onze hele interactie met deze man. Toch leidde die interactie ertoe dat die man halverwege de weg stopte, uit zijn auto stapte en Ryan Roberts een paar keer in het gezicht sloeg. Alles voor het delen over Jezus Christus. " 

'Net als Jezus'
"Ik wist dat dit uiteindelijk zou gebeuren," zei Roberts over de aanval. "Ik zei tegen mezelf dat als dit zou gebeuren, dan zou ik het over me heen laten komen. Net als Jezus. En dat deed ik.”

Reacties

Wat een reactie! Hoe dan ook deze jongen waarschuwt: "Vermoord je kind niet!" En jij noemt hem een lafaard. Bemoei je met je eigen zaken!
REAGEER
Wat een kwezel. Dat krijg je ervan als je je bemoeit met andermans zaken.
c
wat is een kwezel ? klaas damhof? en wat is dit voor een reactie ? wees eens duidelijker ?

Toon meer antwoorden (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify