een huis vol

Mooi

09 januari 2019 door Redactie

Prachtig gebaar: Inmiddels staat de teller voor deze alleenstaande vader op 60.000 euro

Het 'steuntje in de rug' voor papa Jay uit 'Een Huis Vol' is inmiddels een gigantisch steuntje geworden. In een paar dagen tijd, staat de teller nu op meer dan zestigduizend euro. "Ik weet niet meer wat ik moet zeggen. We zijn zo ontzettend dankbaar", zegt papa Jay.

Wanneer het stopt, weet Jay niet. "Het voelt heel erg raar. Ik heb hier niet om gevraagd", vertelt hij tegen Editie NL. "Dit komt vanuit mensen zelf, die met ons meeleven. Ik denk dat het mensen zijn die ons het beste gunnen en onze situatie begrijpen." 

Jay werkt als zelfstandig parketlegger 18 uur per week. In een van de laatste afleveringen werd duidelijk dat hij door gebrek aan tijd en geld  moeilijk rond kan komen. Wat de Antilliaanse modelvader precies met het bedrag gaat doen is nog niet bekend. Maar dat het naar zijn kinderen gaat is wel zeker. "Het wordt sowieso onder de vijf kinderen verdeeld. Studie en sport zijn al duur. Maar daar zal ik het ook gewoon met ze over hebben", zegt hij tegen NOS.

Initiatiefnemer Koen Joosen is trots. "Nederland is voor mijn gevoel opgestaan. Er is behoefte om 2019 met een positieve flow te beginnen. En natuurlijk ben ik daar trots op."

Ook een bijdrage doen? Dat kan hier!

Lees ook: Betrokken kijker haalt meer dan 35K op voor vader Jay uit 'Een Huis Vol'


Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify