New Faith Network

Nieuws

08 januari 2019 door New Faith Network

Dominee maakt animatieserie over geheim agent: Mirjam Bouwman en Ben Ketting doen Nederlandse stemmen

Kinderdominee Jeremy White vertelde kinderen al jaren over de Bijbel. Om iedereen bij de les te houden bedacht hij geheim agent ‘Ryan Defrates’. En niet alleen voor op het podium, want samen met zijn zus Kendra maakte hij er een animatieserie van.

New Faith Network is een rijk gevuld christelijk videoplatform met de beste films, overdenkingen en (eigen) series. Een veilige omgeving voor het hele gezin. Overal en altijd beschikbaar op alle apparaten.

En die is nu exclusief te zien op New Faith Network met de Nederlandse stemmen van bekende christenen zoals Mirjam Bouwman, Sonja Silva en Ben Ketting. Elke aflevering van kinderserie Ryan Defrates leert kinderen een christelijke les

Goede beïnvloeding
Media beïnvloedt kinderen op een goede en minder goede manier, aldus dominee Jeremy. Volgens hem was er alleen nog te weinig ‘goede beïnvloeding’. Terwijl in bijvoorbeeld tekenfilms op een leuke en speelse manier belangrijke Bijbelse lessen geleerd kunnen worden. ‘Ryan Defrates: Secret Agent’ zit vol met christelijke boodschappen en verhalen. Maar ook met ontploffende pittige saus, chagrijnige eenden, cupcake-raketten en clowns.

Christelijke stemmen
De serie is vanaf nu in het Nederlands te kijken. Met een aantal de bekende christelijke stemmen van onder andere Mirjam Bouwman, Sonja Silva, Ben Ketting. Iets voor jouw kinderen om te kijken? Lees meer op New Faith Network.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify