Ferry van der Marel

Nieuws

09 januari 2019 door Jeffrey Schipper

Ferry deelt Evangelie met islamitische monteur

Evangelist Ferry van der Marel werd vorige week bezocht door een monteur die het internet bij hem zou aansluiten. "Hij kwam al hoestend en proestend binnen. Kort daarop stormde hij naar buiten en na een paar minuten belde hij weer aan. Hij vertelde last te hebben van hoestbuien," laat Ferry weten via Facebook.

Op een gegeven moment bracht de evangelist het geloof ter sprake. "Ik vroeg of hij iets met geloof had. Hij vertelde moslim te zijn. Ik vroeg of hij praktiserend moslim was waarop hij vroeg wat ik daar precies mee bedoelde. Ik vroeg of hij iedere dag bad, naar de moskee ging en uit de koran las. Hij vertelde dat hij dat wel deed, maar eigenlijk veel te weinig." Ferry vertelde over de opdracht die Jezus meegaf aan Zijn leerlingen om in Jezus' naam zieken te genezen, waarna de monteur vroeg om voor hem te bidden.

"Helaas wilde hij dit niet en het kwam erop neer dat hij liever medicatie nam. Toch vond hij het interessant wat ik hem vertelde waarna ik mijn getuigenis met hem kon delen. Ik vertelde hem dat ik niet met het geloof ben opgevoed en dat ik dertien jaar verslaafd ben geweest aan drugs. Na het uitgeroepen te hebben naar God, antwoordde Hij en zette Hij me vrij van deze verslaving. Ook vulde Hij mijn hart met Zijn Liefde. Sindsdien leef ik met God. Dit alles is mogelijk gemaakt door het offer van Jezus aan het kruis.

De monteur vertelde nog nooit zo'n verhaal gehoord te hebben en vond het erg bijzonder. Ik vertelde hem dat er vele verhalen zijn van mensen wiens leven totaal veranderd is door de Liefde van God! Voordat hij wegging gaf ik hem nog een hand en sprak ik genezing over hem uit in de naam van Jezus. Ook nam hij een getuigenisboekje in ontvangst."

Reacties

J
Als het op je hart komt, altijd voor en met anderen bidden, zeker voor genezing.

Goed gedaan Ferry.

REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify