apple

Nieuws

02 januari 2019 door Redactie

Apple verwijdert ‘ex-homo-app' van christelijke bediening

Apple heeft een app van een christelijke organisatie verwijderd, nadat LGBT-voorstanders zeiden dat de makers van de app homoseksualiteit over laten komen als een ‘ziekte’. De organisatie zegt dat die aanklacht vals is. Zo schrijft The Christian Post.

NBC News meldde dat de app is ontwikkeld door Living Hope Ministries, een organisatie gevestigd in de Amerikaanse staat Texas. De app is verwijderd na een petitie van Change.org van de homogroep Truth Wins Out. De petitie noemde de app ‘gevaarlijk, onverdraagzaam en hatelijk’. “De app portretteert homo’s onterecht als een 'verslaving', 'ziekte' en 'zonde’”, aldus de petitie. 

Teleurgesteld
Living Hope Ministries drukt teleurstelling uit, maar zegt dat hun werk zal worden voortgezet. “We zijn bedroefd door de verwijdering door Apple en Microsoft van onze app vanwege de valse beschuldigingen van één persoon. Ongeacht hun beslissing zullen we de app en onze services beschikbaar blijven stellen aan degenen die ze zoeken", aldus de woordvoerder van Living Hope Ministries.

Mensen helpen
Hij vervolgt: “Wij zijn een bediening die al bijna dertig jaar mensen helpt hun gevoelens op te lossen die zij niet in overeenstemming met hun geloof vinden. We helpen mensen hun relatie met Jezus Christus te verdiepen door Bijbelstudie en verantwoording. We lopen met hen mee om hun leven in overeenstemming te brengen met de leer van Jezus Christus."

Diversiteit en tolerantie
"Door middel van steungroepen realiseren ze zich dat ze niet alleen zijn en in staat zijn om eerlijk en open in een veilige sfeer te delen over hun worstelingen, passies en overwinningen. Van chaos en verwarring vinden ze vaak vrede, hoop en een dieper persoonlijk besef heelheid. Onze bediening is gratis en strikt vrijwillig”, wordt benadrukt. “Op een dag dat diversiteit en tolerantie worden gevierd, zou ik hopen dat het zou worden uitgebreid tot kwesties van geloof en praktijk", stelt de woordvoerder.

'Gods grootste geschenk'
In 2014 werd Tim Cook, de CEO van Apple, de eerste Fortune 500-manager die aangaf dat hij homoseksueel is. Hij vertelde CNN eerder in een interview dat homo zijn ‘Gods grootste geschenk voor mij’ was. 

Reacties

De LHBT-lobby wordt door de duivel geleidt, daarom zijn ze zo fel tegen christenen en alles wat de eer van onze Heer Jezus betreft. We zullen subtieler te werk moeten gaan. Van mij is eens een link over homofilie verwijderd van facebook en werd ik een tijd geblokkeerd. Laten we bidden voor de LHBT-ers die we kennen dat ze de vrede van onze Heer zullen vinden.

Mijnheer of mevrouw Buitendijk, bemoeit u zich nu niet met andere, anders praktiserende mensen. Het gaat u niets aan. Uw fixatie op seksualiteit is voer voor psychologen.
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (5)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify