sporten

Dagelijks leven

02 januari 2019 door Redactie

Deze cliché voornemens komen toch niet uit in 2019

"Heb je goede voornemens?" Het is een vraag die heel veel mensen stellen begin januari. Mensen zijn gemotiveerd om het nieuwe jaar sterk te beginnen en gaan twee weken lang gemotiveerd aan de slag. Daarna zakken die goede voornemens al een beetje weg, is uit onderzoek gebleken. 

Maar er zijn cliché voornemens waar helemaal niets van terecht komt, schrijft Froot. Ze zijn kansloos. Wij zetten de meest voorkomende clichés voor je op een rij.

Meer sporten
Toch wel de voornemen die het vaakst wordt genoemd. Goed verhaal, lekker ontspannen aan je conditie werken terwijl je niets aan je hoofd hebt. Geloof je er nog in? Wij vinden het al een sport als je zonder kleerscheuren onder je andere voornemens uitkomt.

Minder drinken
Ook zo’n voornemen dat ieder jaar een voornemen blijft. Bovendien is minder drinken helemaal niet goed. Je moet toch minstens 1,5 liter water per dag tot je nemen? Voor zover het over alcohol gaat, is het natuurlijk wel belangrijk om hierover na te denken. Je moet alcohol met mate drinken. Succes ermee!

Voornemens om gezonder te eten
Wordt dit echt jouw jaar van quinoa, superfood, biologisch en groente? Ga je dan eindelijk gezond eten? Nou, dat doe je waarschijnlijk al. Onze tip: neem als voornemen niet mee te doen aan belachelijke voedingstrends. Luister niet naar Rens Kroes, maar naar je oma, die al 87 jaar lang meegaat op volle melk en gekookte aardappelen.

Happy New Year!!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify