Kerst

Nieuws

24 december 2018 door Redactie

Met Kerst naar de kerk? Je bent niet de enige

Nederland mag dan aan het ontkerkelijken zijn, met Kerstmis gaan veel Nederlanders wel naar de kerk. En dat hoeft helemaal niet saai en stoffig te zijn.

De snelstgroeiende kerk van Nederland, Mozaiek0318, houdt bijvoorbeeld vandaag kerstdiensten om 16.00 uur, 19.30 uur en 22.00 uur in Veenendaal. En ook op Eerste Kerstdag zijn er diensten. "Denk bij het reserveren van tickets ook aan de mensen van buiten Mozaiek0318. Kerst is een uitgelezen moment om je buurman/vrouw of vrienden mee te nemen naar de kerk", schrijft de kerk op haar site.

Uniek moment
Jaarlijks bezoeken ook duizenden mensen de Kerstnachtendiensten van DoorBrekers. "Met Kerst vieren we dat Jezus is geboren. Kerst is een uniek moment in de geschiedenis van de mensheid, een moment waar Gods onvoorwaardelijke liefde en reddingsplan zichtbaar werd, waardoor de koers van de mensheid voor altijd veranderde." Op de site staan verschillende locaties en tijden waarop de diensten plaatsvinden.

Kerstplezier voor het hele gezin
Hillsong Netherlands houdt dit jaar voor het eerst haar kerstdiensten in AFAS Live in Amsterdam. "We hebben iets episch gepland voor jou deze kerstavond! Kom op 24 december naar AFAS Live voor een filmische ervaring met gloednieuwe films, ongelooflijke live songs en kerstplezier voor het hele gezin! Dit is een creatieve productie waarvan we hopen dat jij, je familie en vrienden er deel van uitmaken." De diensten zijn vanavond om 18.30 uur en 20.30. Reserveer je kaarten hier.

Foto: DoorBrekers

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify