Huub

Nieuws

19 december 2018 door Dick van den Bos

Hartverscheurende video: Huub trekt nog één keer de trouwjurk aan bij zijn overleden vriendin

Huub van Esch verloor zijn vriendin één dag voor zijn trouwdag aan een auto-ongeluk. In deze heftige video vertelt hij over de laatste keer dat hij haar zag.

"Toen waren we in het ziekenhuis en ik moest zeggen of zij het was. Ze was helemaal verminkt. Toen zei ik: 'Ja, dat is ze.' Maar ik vroeg ook gelijk waar de auto was. 'Hoezo dan?', vroegen ze. Toen zei ik: 'Nou, de trouwjurk zit er nog in!' Want we zouden de volgende dag gaan trouwen. Ik zei: 'Ik wil de jurk hebben.' Toen hebben ze die uit de auto gepakt en zijn ze terug gekomen. Toen vroeg ik aan de arts: 'Is er nog gelegenheid om de jurk aan te trekken?' De arts zei dat ze het zouden proberen."

Toen het gelukt was, vroeg Huub of hij alleen met haar mocht zijn. "Toen heb ik ze helemaal vastgepakt. Later vroeg de politie of ik mee wilde, maar ik ging niet mee. Ik wilde niet mee. Ik heb staan janken."

"Toen moesten ze wachten tot ik in slaap was en toen konden ze me los krijgen. De volgende dag werd ik wakker in het ziekenhuis en vroeg ik: wat is er aan de hand? Toen vertelden ze het."

Deze video is gemaakt in samenwerking met Pro Life. Bekijk onderstaand fragment en klik hier voor de volledige video:

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify