De paus spreekt uit mond van een slang

God

14 januari 2019 door Het Zoeklicht

De paus spreekt uit mond van een slang

Op YouTube is onlangs een film gepubliceerd waarin Jonathan Kleck (die het filmpje inspreekt) laat zien dat de paus uit de mond van een slang toespraken houdt.

Het Zoeklicht is een christelijk magazine dat niet alleen laat zien in welke wereld we leven, maar ook wat God met jou en met deze wereld van plan is. De Bijbel is heel actueel en zegt hier heel veel over. Ook over wat dit betekent voor ons leven als christen in deze tijd. Laat je bemoedigen, opbouwen en informeren. Leef uit verwachting.

Het gaat om de Audience Hall, de pauselijke publiekszaal, dat in 1971 in gebruik werd genomen. Het gebouw in het Vaticaan was ontworpen om van binnen en van buiten er precies als een reptiel uit te zien.

Merkwaardig
Binnen in de zaal zijn twee ogen van een slang te zien met in het midden (in de mond) een stoel waar de paus kan zitten met aan de zijkanten een hoektand. Achter hem bevindt zich een groot beeld van Christus genaamd ‘De Opstanding’. Maar ook in dit beeld van Christus ziet Kleck iets merkwaardigs. In het hoofd van de Heere Jezus ziet hij een reptiel en wanneer hij het gehele kunstwerk bekijkt, lijkt het op een draak.

Gifslang
Daarin verwijst hij naar de tekst uit Jesaja 14: ‘Verblijd u niet, heel Filistea, want de staf die u sloeg, is wel gebroken, maar uit de wortel van de slang zal een gifslang voortkomen, en haar vrucht zal een vurige, vliegende draak zijn’(vers 29). In deze gebeurtenissen ziet hij dat het einde gekomen is en de tijd er bijna op zit.

Bron: ‘Schokkende onthulling in Vaticaan’ via YouTube

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher