Anne Graham Lotz
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

18 december 2018 door Redactie

Anne Graham Lotz: “Mijn kanker is een teken dat Israël in levensgevaar verkeert”

Anne Graham Lotz heeft gesuggereerd dat er een diepe betekenis aan haar strijd tegen borstkanker kan kleven. Dat schrijft ze volgens de Christian Post op haar eigen website. Volgens Graham Lotz kan haar kanker een waarschuwend teken zijn dat Israël een dodelijke aanval krijgt te verduren.

De dochter van de overleden evangelist Billy Graham legde uit dat ze de waarschuwing diep van binnen voelt en dat "Israël in gevaar is voor een verrassingsaanval in dit, haar 70ste, jaar." 

Toevallig toeval?
Ze schrijft dat ze zichzelf en de moderne staat Israël al lang als ‘verstrengeld’ heeft beschouwd, gezien het feit dat ze allebei 70 jaar oud zijn. De evangelist en auteur vraagt zich af of "er meer is aan mijn kanker op de leeftijd van 70 dan alleen een opmerkelijk toeval".

Voorbeeld
"In de Bijbel liet God vaak Zijn woordvoerders de boodschap leven die Hij hun gaf, voordat ze de boodschap aan de mensen brachten," zei ze. “Hosea kreeg de opdracht om met een vrouw te trouwen die hem vervolgens ontrouw werd, omdat hij op een zeer persoonlijke manier het gebroken hart van God leefde over het ontrouwe Israël”, zei ze over een van haar voorbeelden.

Potentieel dodelijk
"Net zoals mijn kanker een potentieel dodelijke ziekte is, dreigt Israël ook op een mogelijk dodelijke manier aangevallen te worden? Net zoals mijn kanker plots en onverwachts toeslaat, buiten mijn eigen schuld, zal Israël ook plotseling en onverwacht getroffen worden door haar vijanden buiten haar schuld?”, vraagt ze zich af.

Lees het hele verhaal bij Christian Post

Reacties

A
Een Israel-freak, helemaal de weg kwijt... Dat CIP zulke artikelen plaatst, het niveau daalt....
Ik moet het met je eens zijn, Anne. Ik geloofde mijn ogen niet. Wat vreemde gedachtenkronkels. En ten diepste behoorlijk arrogant...
Toon meer antwoorden (4)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.