kerst

Mooi

19 december 2018 door Shehera Vega Sánchez

Brief van Page (8) komt na 106 jaar toch nog aan bij de kerstman

Het heeft zeker honderd jaar geduurd, maar deze brieven zijn eindelijk bij de kerstman aangekomen. De vier brieven, geschreven in 1912 en 1913, werden onlangs gevonden achter een schoorsteen in de Amerikaanse staat West Virginia, zo meldt het AD. Ze zijn alsnog op de post gedaan en zullen hopelijk voor de feestdagen op de Noordpool aankomen.

De brieven werden 106 jaar geleden geschreven door de kinderen van de familie Woodward. Tijdens een renovatie van het Beverly Heritage Centre, gevestigd in een oud woonhuis, werden de brieven gevonden achter de schoorsteen. Volgens historici zijn de brieven hier per ongeluk tussen gevallen.

Page Woodward was een van de kinderen die een brief schreef. Hoewel de kleine meid nog maar acht jaar oud was, had ze een hart van goud. Ze vroeg de kerstman om een mooie kerst te schenken aan haar broertjes, zusjes en haar ouders. Voor ieder persoon had ze een perfect cadeau in gedachten en de kerstman mocht kosten nog moeite sparen voor haar familie. Pas aan het einde van haar brief vroeg de bescheiden Page om een pop, een maillot en wat snoep.

Of de wens van Page is uitgekomen zullen we nooit weten. De vrouw stierf op 47-jarige leeftijd in 1951.

Foto's: Facebook


Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify