kerk

Mooi

18 december 2018 door Shehera Vega Sánchez

Utrechtse kerk deelt warme jassen uit aan armen en daklozen

De Buurtkerk, een evangelische kerk in Utrecht, heeft deze winter een hartverwarmend initiatief gestart. Om daklozen tegen de kou te beschermen hebben ze op meerdere plaatsen warme jassen opgehangen.

Groot succes
Het weer wordt steeds kouder en het heeft afgelopen weekend op verschillende plekken zelfs gesneeuwd, daarom hebben vrijwilligers van de Buurtkerk in Utrecht de handen ineen geslagen. Op de fiets verspreidden zij stapels jassen door Utrecht voor de daklozen. Een groot succes, meldt dominee André van Wijnbergen. Aan het eind van de dag waren er namelijk al veel jassen weg.

Warm hart
"Vandaag hebben we overal in de stad warme winterjassen opgehangen", schrijft de kerk op hun Facebook pagina. "Hiermee dragen we de kwetsbare mensen (die in deze koude wintermaand een steuntje in de rug kunnen gebruiken) een warm hart toe."

"Onthoud een ander niet waarop hij recht heeft, terwijl je het hem geven kunt. (Spreuken 3:27)"

Iedere jas was voorzien van een uitnodiging voor de wekelijkse kleding- en voedselbank die de kerk organiseert. Ook is iedereen uitgenodigd voor een gratis kerstdienst op Eerste Kerstdag, waar ook eten zal zijn.


Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify