Athalja Barneveld
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

20 december 2018 door Redactie

Athalja Barneveld: "God zingt een lied van liefde over je"

Heartbeat Worship heeft maandagavond de nieuwe single 'Daar Bij Het Water' op YouTube uitgebracht. Het lied is geschreven door aanbiddingsleider Athalja Barneveld. "Het is een kijkje in mijn diepste ziel."

Athalja is samen met haar man Rutger de bandleider van Heartbeat Worship. In een speciaal opgenomen video vertelt ze het verhaal van het lied. Dat vertelt ze heel eerlijk, zonder maskers. "Toen ik het voor het eerst zong en lied horen, toen schoot ik ook echt vol. Het was alsof God zo dichtbij kwam."

Reis
"Ik heb het altijd wel moeilijk gevonden om God zo dichtbij te laten. En 'Daar Bij Het Water' vertelt gewoon over mijn reis daarover. Als je dat doet, ervaar je de liefde van God en dat Hij een lied van liefde over je zingt. Bij Hem is het veilig en goed."

Ontdekking
Het was voor haar niet altijd makkelijk om iemand zo dichtbij te laten. "Ik heb ontdekt dat ik dat mag doen bij God. En dit lied staat daar helemaal symbool voor."

De tekst van het nummer is prachtig. Luister hier naar het lied 'Daar bij het water:

CIP sprak onlangs voor een nieuwe videoreeks met Athalja over het thema 'Eerlijk zijn naar God'. Die video's komen begin volgend jaar online!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.