Mark Rutte

Mooi

17 december 2018 door Redactie

Mark Rutte schrijft jou een persoonlijke brief en dit staat erin

Mark Rutte houdt van brieven schrijven aan het Nederlandse volk. Ook nu heeft hij weer een paginagrote krantenadvertentie geschreven aan alle 'gewone Nederlanders'. Zijn boodschap? "Bescherm Nederland."

Rutte vergelijkt Nederland met een teer bezit dat stuk kan gaan. "Als een vaasje dat door 17 miljoen gewone en bijzondere mensen wordt vastgehouden." In het Verenigd Koninkrijk hebben ze volgens Rutte het vaasje laten valen, schrijft hij doelent op de aanstaande brexit. "Nu zitten ze in de chaos." 

Hij waarschuwt voor politici die alleen maar dingen roepen zonder ook daadwerkelijk verantwoordelijk te willen zijn. "Het is gemakkelijk om verschillen uit te vergroten tot harde tegenstellingen, maar we moeten Nederland juist beschermen door compromissen te sluiten."

De brief van Rutte aan alle Nederlanders is een marketingstunt van de VVD. Vandaag start namelijk de verkiezingscampagne voor de Provinciale Staten.

Lees de brief van Rutte hier:


Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Reacties

Moeten we deze aardsleugenaar nog serieus nemen?

En als je uit de EU stapt laat je het vaasje vallen...., wat een ridicule redenatie.
Laten we positief blijven en hem een 'aardsoptimist' noemen die van tijd tot tijd vergeet wat hij beloofd heeft. Maar laten we eerlijk zijn: de gewone Griek waardeert hem inmiddels als de Sint uit Holland, die vergezeld gaat van pieten die een beetje pips om de neus zien:-).

Toon meer antwoorden (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify