Asia Bibi
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

14 december 2018 door De Stentor | Omroep Flevoland

Urk wil Asia Bibi opvangen: "Het is onze christenplicht"

Asia Bibi is van harte welkom op Urk. Dit wordt onderschreven door een motie van Gemeentebelangen Urk die door alle partijen in de gemeenteraad wordt ondersteund, melden de Stentor en Omroep Flevoland.

Onlangs werd Asia Bibi vrijgesproken door het Pakistaanse Hooggerechtshof. Desondanks zit ze nog altijd voor haar eigen veiligheid vast op een geheim adres in Pakistan. Onlangs sprak het Nederlands Dagblad met Joseph Nadeem, vertrouwenspersoon van de familie Bibi. "Geen enkel Europees land wil haar. Ze zijn allemaal bang voor opstanden vanuit islamitische hoek op hun eigen grondgebied."

"We halen heel veel mensen binnen in Nederland van wie we niet altijd weten of zij dat nodig hebben. Van Asia Bibi weten we dat wel, maar haar laten we in de steek," zegt fractievoorzitter Anja Keuter van Gemeentebelangen Urk tegen het Reformatorisch Dagblad. "We hebben over de consequenties gesproken, beseffen dat die er zijn, maar hebben toch gezegd: het is onze christelijke plicht om gastvrij te zijn."

Burgemeester Van Maaren vond het te vroeg om in te gaan op vragen over de openbare orde en veiligheid in de gemeente mocht Asia Bibi naar Urk willen komen. Het college van B en W moet daarover in overleg treden met de Nederlandse regering.

Reacties

B
Heel goed, er zijn blijkbaar nog mensen met een beetje ruggengraat in dit land.

We gaan zien, welke partijen in Den Haag dit voorstel steunen.

Shabbath shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)
A
Shabbat Shalom, Ben.

Eerst onbekenden binnen laten, die islam- angst te weeg brengen, als paard van Troje, nu met een ooliteke polderfobie als resultaat.

We proclameren dat deze demonen zullen zwijgen, en binden ze in Jezus Naam.

(JESUS, Yeshua= Redder, heeft niets te maken met isa)

Shalom
Toon meer antwoorden (2)
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.