Nieuws

13 december 2018 door Hour of Power

Hour of Power organiseert 'The Glory of Christmas’ in Leiden

Aanstaande zaterdag 15 december 2018 organiseert Hour of Power 'The Glory of Christmas’ in Leiden. ‘The Glory of Christmas’ is een unieke muzikale beleving met artiesten als Mindy Kim (Hour of Power-choir USA) en Jonathan Vroege (bekend van o.a. The Lion King).

In de Hooglandse Kerk in Leiden brengt zandkunstenaar Gert van der Vijver het kerstverhaal dichtbij. Door het Gospelkoor Tin Speransa o.l.v. Marcel Koning kun je luisteren naar én meezingen met vertrouwde kerstliederen. Voorganger Bobby Schuller inspireert vanuit zijn thuisgemeente in Californië met een speciale videoboodschap en de gastheer van de avond is presentator Jan van den Bosch.

Tickets
Matinee: 15.00 uur (zaal open vanaf 14.00 uur)
Avond: 20.00 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)
Tickets zijn verkrijgbaar via www.thegloryofchristmas2018.nl of via 035-538 0588.

Mindy Kim
Mindy Kim is vooral bekend van het Hour of Power-koor. Daarnaast staat er nog veel meer op haar muzikale CV. Zo treedt ze ook op als soliste in werken als 'The Messiah' van Händel, het 'Requim' van Mozart en het 'Gloria' van Vivaldi. Ze maakte haar debuut als internationaal artiest in 2011, toen ze voor een Hour of Power-concert naar Nederland kwam. Sindsdien is ze regelmatig terug geweest.

Gert van der Vijver
Gert van der Vijver is één van de weinige zandkunstenaars ter wereld. De manier waarop hij verhalen met zand tot leven brengt, is betoverend. Gert heeft gewerkt met artiesten als Marco Borsato, Edsilia Rombley, Yvon Jaspers en vele anderen. Hij trad op met het Rotterdams Philharmnisch Orkest en het Koninklijke Concertgebouw Orkest.

Jonathan Vroege
Jonathan (1993) treedt sinds 2016 op in 'The Lion King' en is afwisselend te zien in de hoofdrol als Simba. Daarnaast maakt hij ook deel uit van het zangers ensemble. Jonathan speelde eerder Joseph in de musical 'Joseph' en kreeg voor zijn prestatie de 'Pia Douwes Special Talent Award'.

Hour of Power
Hour of Power is een kerkdienst op RTL5 (zondag om 8.00 en 9.00 uur) en Family7 (zondag 17.00 uur) waarin het evangelie van Jezus Christus op een toegankelijke en moderne en positieve manier wordt verkondigd. De diensten worden geleid door Bobby Schuller en worden uitgezonden vanuit Shepherd’s Grove.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify