Nieuws

13 december 2018 door New Faith Network

Oudejaarsverrassing: Rikkert Zuiderveld gaat het podium op

Rikkert Zuiderveld leert zijn vrouw Elly al in 1966 kennen. In 1968 trouwen ze. Je kent ze ongetwijfeld van alle kinderliedjes die ze opnamen. Rikkert is daarnaast schrijver van verschillende boeken en gedichten.

Een grappig weetje: Rikkert is ook directeur van de Vereniging tot Behoud van de Zandweggetjes. Je weet wel, van die onverharde wegen in bijvoorbeeld Drenthe, Twente en de Achterhoek. Maar juist de aankondiging die Rikkert doet op New Faith Network gaat je verbazen!

De oudejaarsverrassing van Rikkert
Rikkert heeft verschillende succesvolle tournees als cabaretier op zijn naam staan. Een jaar geleden, in 2017, voegt hij daar een oudejaarsconference aan toe. ‘Rikkert wringt het jaar uit’. Je raadt het al: stijf uitverkocht.

Gelukkig gaat Rikkert dit jaar opnieuw de Nederlandse podia op met een oudejaarsconference. In de voorstelling ‘Rikkert scheurt het jaar door’ fileert hij in december op verschillende plekken het nieuws uit 2018. Wil je erbij zijn? Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via TrueTickets.

Maar .. voor iedereen die er niet bij kan zijn, naast de tickets grijpt, of de voorstelling gewoon vanuit een luie stoel wil bekijken heeft Rikkert een grote verrassing. Bekijk zijn unieke videoboodschap nu op New Faith Network.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify