MS

Mooi

13 december 2018 door Shehera Vega Sánchez

Samantha (27) met MS doet mee aan 'Je Geld of mijn Leven': "Dit is mijn laatste kans!"

Gisteren was de eerste aflevering van het EO-programma 'Je Geld of mijn Leven', waarin Bert van Leeuwen de strijd volgt van vier patiënten. VOor hen is crowdfunding de laatste hoop op genezing. Een van die patiënten is de 27-jarige Samantha Jaeggi-Werther.

Verlamming
Op haar twintigste kreeg Samantha de diagnose MS. Haar enige hoop om volledige verlamming te voorkomen is stamceltherapie, deze wordt haar in Nederland echter niet aangeboden. De jonge moeder is daarom vaak bang.

'Ik ben moeder en heb een gezin, Wat moeten die allemaal zonder mij?'

"Dan denk ik 'misschien ga ik wel heel jong dood' en dan word ik altijd helemaal angstig", vertelt Samantha in het programma. "Omdat ik vervolgens denk: 'Ja, dat kan niet, want ik ben moeder en ik heb een gezin. Wat moeten die allemaal zonder mij?' Maar ja, het is wel zo."

Zweden
Een behandeling in Zweden zou de oplossing kunnen bieden voor Samantha. Deze kost echter € 90.000 en dat krijgt ze zelf niet bij elkaar. "Ik ben al een paar jaar bezig om het geld bij elkaar te krijgen, maar verder dan 10.000 euro kom ik niet. En de tijd dringt", legt ze uit in een interview met LindaNieuws. Als je langer dan tien jaar MS hebt, kom je namelijk niet meer in aanmerking voor de behandeling.

Laatste kans
Het was voor Samantha dan ook een geweldig moment toen ze te horen kreeg dat ze mee mocht doen aan het programma. "Dit is mijn laatste kans en die is letterlijk van levensbelang!"

Wil jij Samantha ook helpen? Doneren kan hier.

Bekijk de eerste aflevering van 'Je Geld of mijn Leven' hier.


Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Reacties

A
Samantha, Jezus Christus is je laatste Hoop, bidt samen met andere christenen tot Hem om genezing, Hij kent je en houdt van je zoals je nu bent, maar wil je volledig genezen, vertrouw op Hem alleen, halleluja

Shalom
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify