knuffel

Nieuws

11 december 2018 door Shehera Vega Sánchez

NS herenigt deze week verloren knuffels met hun eigenaar

Deze week staat voor de NS in het teken van de Verloren Knuffel. Dit houdt in dat het bedrijf er alles aan gaat doen om de achtergebleven knuffels weer te herenigen met hun eigenaren. En hopelijk lukt dit allemaal nog voor de feestdagen.

Voor de actie worden er de komende week foto's van de knuffels op Twitter en Instagram geplaatst. Als iemand een knuffel herkent, kan die een berichtje achterlaten. De verloren knuffel wordt dan zo snel mogelijk terug bij de familie gebracht.

Dus mocht jij of je dochter, zoon, neef of nicht zijn knuffel zijn kwijtgeraakt, let deze week dan extra goed op.

Dit bericht bekijken op Instagram

Boris de beer ziet een hoop reizigers komen en gaan op station Tilburg. Maar hij zit daar niet zomaar in z’n uppie. Hij is zijn mensenvriend verloren, die mist hij heel erg. Help jij Boris zijn baasje terug te vinden? Weinig is voor een kind zo verdrietig als je favoriete knuffel verliezen. Elk jaar raken een heleboel knuffels hun baasje kwijt in de trein. In de Week van de Verloren Knuffel proberen we ze terug naar huis te krijgen. Helpen jullie mee de vriendjes met elkaar te herenigen? Simpelweg de foto liken helpt ook al: zo zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen dit bericht te zien krijgen. #weekvandeverlorenknuffel #NS #treinleven #indetrein #knuffels #spoorwegen #ns_online #spoorwegen #trein

Een bericht gedeeld door NS (@ns_online) op

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify