Nieuws

10 december 2018 door Dick van den Bos

Activisten vallen terrein christelijke stichting binnen met satansvlaggen

Een groep linkse activisten is in de nacht van 7 op 8 december het terrein van de christelijke stichting Civitas Christiana binnengevallen. Ze waren gewapend met homovlaggen, satanssymbolen en rode hooivorken - en op de video is te zien hoe ze op het terrein om een vuur heen rennen.

'Civitas Christiana, ga je schamen', roepen de activisten door een megafoon. Civitas Christiana is een conservatief-rechtse katholieke stichting, op te delen zijn in Cultuur onder Vuur, Gezin in Gevaar en Sterizo. Ze staan ook regelmatig op CIP.nl, bijvoorbeeld met kritische verhalen over de homolobby, de genderdiscussies, abortus of de islam.Satan
De lobbygroep - die een youtubekanaal aanmaakte met de naam 'Homo Satan' - heeft de video op haar pagina gezet, en ook de website InyMedia bericht er over.

De activisten hebben het hek afgesloten met dikke kettingen. Aan het hek is een bord vastgemaakt met de tekst: ‘Jouw god is niet de baas in mijn buik.’ Het sluiten van het hek was de avond voor de Mars voor het Leven. Zo zouden de conservatieve katholieken niet naar de Mars kunnen, was het idee.

Tweede keer
Het is de tweede aanval in korte tijd. Eind oktober drongen de activisten het terrein van Stirezo binnen en spijkerden hun ideologische eisen op de deur.

Frans van Winden, campagneleider van Stirezo, zegt: “Deze actie brengt geen schade toe aan de Mars.” Van Winden was op dat moment in Den Haag bij de Mars. “Ik merk dat mensen ons juist extra steunen nu we over de terreuractie vertellen.”

Aangifte
De daders zijn onbekend, maar Stirezo heeft concrete aanwijzingen wie ze zijn. Deze aanwijzingen zullen meegenomen worden bij de aangifte.

Ze geven op hun website onder meer de volgende verklaring: "Het is van belang om te vechten voor progressief gedachtegoed. In tijden dat extreem rechts steeds meer toenadering tot elkaar zoekt en in toenemende mate maatschappelijk geaccepteerd lijkt te worden moeten we samen een vuist maken. Weg met traditie, weg met het patriarchaat, weg met privé-eigendom!"

Disclaimer: deze video bevat heftige beelden.

Klik hier om naar de website te gaan van Civitas Christiana.

Reacties

Ze zouden net zoals Joodse organisaties moeten lobbyen voor speciale politiebescherming. Hier is duidelijk ernstige Christenhaat! Laat alle Christelijke organisaties aandringen dat de overheid Christenen beter beschermt en optreedt tegen de giftige antichristelijke sfeer in de samenleving.
Een Kees.

Maar wij christenen zijn meer van de " anderewangachtige", helaas.

En Casa Nova staat moederziel alleen.
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify