cadeau

Mooi

07 december 2018 door Shehera Vega Sánchez

Bijzondere inzamelactie voor Sofie (6) die haar moeder verloor: 'Het is een klein lichtpuntje'

Dankzij een bijzonder initiatief van Gastouderbureau Kidko brachten de Sint en zijn Pieten afgelopen woensdag maar liefst honderd cadeaus langs bij de 6-jarige Sofie en haar 32-jarige vader Jeffrey uit Alblasserdam. De vader en dochter verloren enkele weken geleden hun verloofde en moeder.

Inzamelactie
Op 12 november overleed de moeder van Sofie, de 32-jarige Wendy, aan de complicaties van een maagverkleining. Om er toch voor te zorgen dat zowel Sofie, als haar vader, een fijne Sinterklaas hadden, startte Elize Wasser van Gastouderbureau Kidko via Facebook een cadeau-inzamelactie voor het tweetal.

De honderd cadeaus die waren opgehaald werden woensdag door Sint en zijn Pieten afgeleverd bij hun huis in Alblasserdam. Samen met hun zong Sofie liesjes, lazen de gedichten en werd er zelfs vrolijk gedanst.

Klein lichtpuntje
"Wat fijn dat zoveel lieve mensen de schoorsteen van Sofie hebben gevuld. Wat was ze blij", schreef Kidko op Facebook . "Hartverwarmend dat Sint en zijn Pieten zo’n lief klein meisje aan het lachen, dansen en zingen kregen. Jullie waren top!"

"Het is een klein lichtpuntje, maar later zal Sofie beseffen dat veel mensen haar vader en haar gesteund hebben in deze moeilijke tijd. Het medeleven heeft niet alleen Jeffrey goed gedaan, ook de opa’s en oma’s hebben hun waardering uitgesproken."

Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher