Mooi

06 december 2018 door Shehera Vega Sánchez

Tim Hofman biedt Tweede Kamer duizenden handtekeningen aan voor beter kinderpardon

Dinsdag aanstaande zal Tim Hofman de 250.000 handtekeningen die hij verzameld heeft met zijn petitie voor een beter kinderpardon aanbieden aan de Tweede Kamer. Hij zal de handtekeningen samen met de drie kinderen uit zijn #BOOS-documentaire overhandigen.

Na het maken van de documentaire Terug Naar Je Eige Land besloot de presentator een initiatief te startten om de vierhonderd vluchtelingenkinderen te laten blijven. Deze vluchtelingenkinderen wonen al langer dan vijf jaar in ons land. Om het initiatief als agendapunt in de Tweede Kamer te krijgen had Tim minimaal veertigduizend handtekeningen nodig en dankzij de duizenden Nederlanders die zich wilden inzetten voor dit goede doel, is dit hem meer dan goed gelukt!

Ook veel christenen steunen dit initief. Met een 'eindeloze kerkdienst' wil de Haagse Protestantse Kerk uitzetting voorkomen. Zo'n 150 dominees werken mee aan de 'estafettedienst'. De Protestantse Kerk in Nederland (PKN) vindt dat het CDA zich als christelijke partij in moet zetten voor een nieuwe kinderpardonregeling.

Donderdag 13 december zal er een speciale aflevering te zien zijn op het YouTube-kanaal van #BOOS omtrent de overhandiging van de handtekeningen op Het Plein in Den Haag. Alle politici zijn uitgenodigd om de petitie officieel in ontvangst te nemen.


Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Reacties

Iemand die Nederland wil verkwanselen, vindt Tim Hofman vast en zeker een geweldige man met het hart op de goede plaats. De toekomst van Nederland is niet van vreemde kinderen die God elders een plek heeft gegeven, maar van de eigen kinderen, laten we recht doen aan wie recht toekomt zonder valse emoties over het lot van kinderen die hier niet horen.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher