Meghan Markle

Mooi

06 december 2018 door Redactie

Michelle Obama geeft mooi advies aan Meghan, de hertogin van Sussex

Meghan heeft de afgelopen tijd al veel advies gehad van het paleispersoneel over hoe je een goede vorstin bent. Maar het laatste advies komt van niemand minder dan de voormalige first lady Michelle Obama. 

“Net als ik, heeft Meghan waarschijnlijk nooit gedroomd dat ze zo’n leven zou leiden. De druk die je voelt, van jezelf en van anderen, kan soms heel veel aanvoelen”, zei Obama. Dat meldt CNN. “Mijn grootste advies zou zijn om wat tijd te nemen en geen haast te hebben om iets te doen.” 

Tijd nemen
“De eerste maanden in het Witte Huis maakte ik me voornamelijk zorgen over mijn dochters. Ik zorgde ervoor dat ze goed op school begonnen en dat ze nieuwe vrienden maakten. Dat deed ik voordat ik begon aan ambitieuzer werk. Ik denk dat het goed is om dat te doen.” 

Passie
Obama moedigde de hertogin ook aan om kwesties na te streven waar ze zelf gepassioneerd over is. Beide vrouwen geven de empowerment van vrouwen en meisjes prioriteit in hun rollen. "Wat ik zou zeggen, is dat er zoveel mogelijkheden zijn om goed te doen met een dergelijk platform - en ik denk dat Meghan haar impact op anderen, en ook op haar eigen geluk, kan maximaliseren, als ze iets doet dat haar persoonlijk aanspreekt”, zei Obama.

Inspiratie
Obama voegde eraan toe dat ze zelf inspiratie en hoop heeft gevonden in de jonge vrouwen die ze heeft ontmoet. "In veel opzichten is het tegenwoordig moeilijk voor jonge vrouwen, maar het is inspirerend voor mij dat zoveel jonge vrouwen die ik heb ontmoet op ongelooflijke manieren triomferen. In tegenstelling tot mijn generatie, die geloofde dat jongens en meisjes niet hetzelfde konden doen.” 


Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher