populairste Bijbelvers

Nieuws

05 december 2018 door Redactie

Dit is het populairste Bijbelvers van 2018

De Bijbel-app YouVersion is een van de meest gebruikte apps ter wereld. Op meer dan 350 miljoen apparaten wordt de app gebruikt. Nu hebben ze het populairste Bijbelvers van het jaar onthuld. 

Gekeken is naar het vers dat het meest gemarkeerd en gedeeld werd. Er is een vers dat er wereldwijd uitspringt en dat is Jesaja 41:10. 

"Dus wees niet bang, want ik ben met u; wees niet verslagen, want ik ben je God. Ik zal je versterken en je helpen; je steunen met mijn onoverwinnelijke rechterhand." 

Bobby Gruenewald van YouVersion zegt: "Uit de gegevens van dit jaar blijkt dat mensen wereldwijd zich blijven wenden tot de Bijbel op zoek naar troost, bemoediging en hoop. We zijn erg dankbaar dat mensen tien jaar na de release nog steeds de YouVersion Bijbel-app in recordaantallen gebruiken om contact te maken met Gods Woord." 

“We zijn vereerd om deel te zijn van hoe God bereikt wordt mensen over de hele wereld door Zijn Woord, en we zijn benieuwd om te zien hoe mensen die door de Bijbel worden vastgehouden in de komende decennia een verschil maken in deze wereld."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher