gelikt

Nieuws

05 december 2018 door Dick van den Bos

Christiaan Verwoerd neemt break van social media: "Het geeft me onbehagen"

"De komende maand neem ik een social media break", vertelt christelijke zanger Christian Verwoerd op zijn Facebookprofiel. Ik hoop de tijd te nemen voor bezinning voor het komende jaar.

"Dat heeft ook met het volgende te maken: Ik ervaar soms een strijd over hoe om te gaan met mijn bediening/vak. Er gaan in de muziek soms deuren open die uitnodigen tot steeds meer, steeds groter, steeds geliktere 'optredens'! Misschien niets mis mee, maar ik merk dat het me soms onbehagen geeft. Ik heb namelijk altijd ervaren dat God eenvoud juist zegent. EENVOUD! zoiets moois."

"'Streef niet naar de hoge dingen, maar voeg je bij de nederige', staat er in de Romeinenbrief. Juist in onze zwakheid wordt Zijn kracht openbaar. Ben ik soms niet teveel bezig met eigen kracht? Waardoor Zijn kracht misschien niet ten volle door kan breken? Gaat het echt nog wel in alles om Hem? Wat zijn nu echt ZIJN werken waar ik in moet wandelen de komende tijd? Vragen die ik mezelf wil stellen de komende tijd en ook jullie mee wil geven."

"Deze wereld van social media stimuleert ons voornamelijk om onze buitenkant te profileren, maar God is op zoek naar onze binnenkant. Daarom moeten we tijd met Hem doorbrengen."

Reacties

Goed initiatief.

De eenvoud van het leven raken we kwijt. Meer op (vlieg) vakantie, meer Social media, meer zelfbeschikking, enz.

Maar meer wordt minder.

We zien het niet, willen óf kúnnen het niet zien.
REAGEER
J
hele goede insteekhet leven is hap snap aan het wordenwaar is rust bezinning diepgang
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher