Paauwe

Nieuws

04 december 2018 door Dick van den Bos

DoorBrekers opent nieuwe locatie in Amsterdam

DoorBrekers opent begin 2019 een nieuwe locatie in Amsterdam-West. Ze vestigen zich in een nieuwe evenementenlocatie Amsterdome, in de buurt van station Sloterdijk. Dit is de eerste DoorBrekers-campus buiten de BibleBelt.

“We hebben geweldig nieuws, er komt een zesde campus”, vertelt voorganger Peter Paauwe tijdens de zondagochtenddienst. Hij vertelde dat het verlangen om naar een totaal nieuw gebied te vertrekken al lang leefde.

“We waren bezig met een cursus voor kerkleden en ik hoorde God zeggen: ‘Dit is mooi, maar wat doe je met de rest van de wereld?’ Vervolgens waren we op een conferentie in Nieuw-Zeeland, met pastor Paul de Jong, en daar was een gastspreker die ons niet kende, en hij zei: ‘Binnenkort zitten jullie in de hoofdstad van Nederland.’”

Sleutel
“Slechts een week later kwam iemand naar mij toe en bood ons een locatie aan in Amsterdam”, aldus Paauwe. “En nu mogen we het bekend maken; we krijgen vanaf 2019 de sleutel van de Amsterdome.”

Het gaat ook goed met de overige locaties, aldus Paauwe. “In Amersfoort hebben we een mooi nieuw onderkomen – en in DoorBrekers Zeeland zit het al zo vol dat we moeten nadenken over uitbreiding.”

Reacties

Mooi om te horen. Ik ga sinds kort naar City live Church in Den Haag. Echt een aanrader om eens te komen bezoeken als je op zoek ben naar een kerk natuurlijk. Ze moedigen je in elke dienst uit op tot persoonlijk geloof te komen in Jezus.
REAGEER
J.K.

gefeliciteerd, jij bent dus zelfs succesvoller dan Paulus, want zelfs hij verloor mensen die bekeerd waren. Hoogstwaarschijnlijk mag jij op Jezus' stoel zitten, straks in de hemel. Aan jouw reactie te lezen ligt het de verantwoordelijkheid voor het behoud van mensen bij de kerk waar ze zitten, dus zal men zich bij de PKN en diverse andere leeglopende kerken stevig achter de oren moeten krabben.

Ik ken ook mensen daar, hun leven is totaal veranderd en vernieuwd....Ben Kok, dus je kent iemand als je per mail wat vragen stelt?
REAGEER
En natuurlijk Gods zegen gewenst in de Amsterdam.
REAGEER
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher