lyall

Mooi

03 december 2018 door Shehera Vega Sánchez

Lyall zong altijd in de kerk, maar ontroerde nu iedereen bij The Voice

Lyall Silié was de enige echte winnaar van de vorige aflevering van the Voice. Alle vier de juryleden draaiden zich vrijwel onmiddellijk om, toen hij zijn mond opentrok om het nummer 'Lay Me Down' van Sam Smith te zingen. De coaches waren diep geraakt door zijn auditie.

Kerk
Lyall zing al zijn hele leven lang. Het begon allemaal toen hij als 5-jarig jongetje startte met zingen in de kerk. Dit vond hij zo leuk, dat hij enkele jaren later samen met wat vrienden uit de kerk een eigen band startte. Niet alleen in de kerk houdt hij ervan om izjn stem te gebruiken, ook zijn collega's in de lokale frietzaak krijgen regelmatig een optreden.

'we vinden het superleuk dat dit een kans is voor hem die hij kan pakken'

"Soms kunnen we daar wel gek van worden", vertelt Lyall's vriendin Natascha. "Maar we vinden het wel mooi, dus we vinden het superleuk dat dit een kans is voor hem die hij kan pakken." In minder dat tien seconden kreeg Lyall het voor elkaar om alle vier de coaches om te laten draaien. "Kippenvel," laat zangcoach Ali B weten.

Bekijk de indrukwekkende auditie hieronder.


Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Reacties

Ik weet niet of je als christen iets bij 'The Voice' te zoeken hebt? Het komt mij voor als 'ijdel vermaak' en soms zelfs mensverering.
T
Je kan zo ook getuigen over Jezus

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher