woensdag

Nieuws

30 november 2018 door RMU

Baby van de (woens)dag!

In de week van het leven zet de RMU in samenwerking met de RST Kraamzorg dagelijks een ouderpaar met hun pasgeboren baby in het zonnetje.

Volgens een oud gebruik overhandigde Peter Heemskerk van de RMU, een meter krentenbrood en riep hiermee de baby uit tot “De baby van de dag”. Juist in de week van het leven is het belangrijk om onze zegeningen te tellen, en iedere pasgeboren baby mogen we zien als een zegening!

Niet te omschrijven
“Verwonderd waren we toen Lisa werd geboren. Het gevoel is eigenlijk niet te omschrijven als je haar eerste gehuil hoorde”, aldus de kersverse ouders Leendert en Willeke. “In de kerk hoor je regelmatig de afkondiging dat er ergens een baby is geboren, maar het is zo anders als het jezelf betreft.”

Van de week van het leven hebben ze wel wat meegekregen. “Onbegrijpelijk dat abortus is toegestaan, zeker als je eerste echo ziet hoe compleet een mensje het al is.” Op het kaartje staat de boodschap dat ze Lisa mogen ontvangen door Gods goedheid. Of kaartjes vouwen veel werk is? “Daar heb je gelukkig familie voor!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher