Bibi

Nieuws

30 november 2018 door Dick van den Bos

Asia Bibi leeft nu helemaal los van haar kinderen

De blijdschap was groot toen Asia Bibi werd vrijgesproken door de Pakistaanse rechtbank. Desondanks zit ze nog altijd voor haar eigen veiligheid vast op een geheim adres in Pakistan. Contact met haar dochters is niet toegestaan. De petitie van radicale moslims om de vrijspraak van Bibi in te trekken, moet eerst nog behandeld worden - dat schrijft het Nederlands Dagblad.

De kinderen waren opgetogen van de vrijspraak, maar hebben haar intussen nog altijd niet gezien. 

Gevaarlijk
Een bezoek aan Asia zou te gevaarlijk zijn, meldt Joseph Nadeem, vertrouwenspersoon van de familie Bibi aan het ND. "Als ze bij Asia worden toegelaten, dan weten de radicale moslims het ook, en die zijn uit op de dood van hun moeder." Er staat nog altijd een premie van vijfduizend dollar op het hoofd van Asia Bibi.

Ook Joseph Nadeem en zijn familie lopen risico. Hij moet noodgedwongen een medisch masker op om onherkenbaar door de stad te lopen. ZIjn dochters zijn van de universiteit gehaald. 

Is er geen mogelijkheid om haar snel weg te krijgen? Nadeem denkt van niet. "‘Geen enkel Europees land wil haar. Ze zijn allemaal bang voor opstanden vanuit islamitische hoek op hun eigen grondgebied. Bovendien heeft ze in het buitenland net zo goed bewaking nodig. Geen overheid wil die verantwoordelijkheid nemen." Hij vreest dat het nog wel even kan duren voordat Asia eindelijk haar dochters gaat zien.

Klik hier om het hele verhaal te lezen.

Reacties

Waar blijft de christelijke politiek om er bij de overheid op aan te dringen dat ze toestemming krijgt om hier te wonen? Wel Salafisten toelaten, die haar dood willen, en geen Christenvrouw, die al bijna tien jaar zwaar vervolgd wordt? Onbegrijpelijk.
REAGEER
B
Voorspelbaar,de islam bewijst zich weer als een grafkelder, een duivels systeem.

Bidden voor Asia Bibi blijft van belang, maar net zo belangrijk is om hier in Nl. de islam te ontmaskeren.

Het grote voorbeeld is Mohammed, lees zijn biografie uit onverdachte bron: een polygamist, pedofiel, verkrachter, moordenaar en leugenaar.

JHWH staat deze dwaling toe, opdat zal blijken wie oprecht de waarheid zoekt: 2Thess.2:9-12

Shabbath shalom,

Ben Kok (j-chr. pastor)
REAGEER
Wat verdrietig voor iedereen.

Lord have mercy on them.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher