brief

Mooi

30 november 2018 door Shehera Vega Sánchez

Jase (7) schreef een brief naar zijn vader in de hemel en kreeg dit bijzondere antwoord

Enkele jaren geleden verloor de kleine Jase zijn vader. De 7-jarige jongen mist zijn vader nog iedere dag, maar tijdens de feestdagen heeft hij het vaak extra moeilijk. Daarom wilde hij een brief sturen naar de hemel om zijn vader te laten weten dat hij aan hem dacht. "Meneer de postbode", schreef hij op de envelop. "Kan u dit naar de hemel brengen voor mijn vaders verjaardag? Dankjewel."

'Het was een grote uitdaging om de sterren te ontwijken op de weg naar de hemel'

In 2014 overleed de vader van Jase op 28-jarige leeftijd, Jase was toen 3 jaar oud. Omdat hij zijn vader erg miste wilde Jase een paar weken geleden een kaartje sturen naar zijn vader. Hij deed zijn envelop op de post en hoopte dat zijn brief bij zijn vader terecht zou komen. Toen de brief bij het postbedrijf aankwam, besloten zij de moeite te doen om het jongetje te antwoorden.

Antwoord
"Ik wilde je graag vertellen dat het is gelukt om je brief te bezorgen aan je vader in de hemel", schreef het bedrijf in een officiële brief aan Jase. "Het was een grote uitdaging om de sterren te ontwijken op de weg naar de hemel. Maar geen zorgen, dit bijzonder belangrijke briefje is veilig aangekomen."

'het feit dat iemand alle moeite heeft gedaan voor een kleine jongen die ze niet eens ontmoet hebben, is zo ontzettend mooi'

De brief stelde Jase meteen gerust en zijn moeder, Teri Copland, was sprakeloos door het lieve gebaar. "Jullie hadden deze moeite niet hoeven doen", schrijft ze op Facebook. "Jullie hadden het gewoon kunnen negeren. Maar het feit dat iemand alle moeite heeft gedaan voor een kleine jongen die ze niet eens ontmoet hebben, is zo ontzettend mooi. Het betekent alles voor hem, we zijn jullie heel erg dankbaar!"


Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Reacties

H
En dan te bedenken dat die vader helemaal niet in de Hemel is, maar gewoon begraven onder de grond. Als ze hem tenminste niet verbrand hebben, wat tegenwoordig vaak gebeurt. De vereniging van onze geest met de goden in de hemel komt niet uit het Jodendom of christendom, maar uit het Griekse heidendom. Het is tijdens de ontjoodsing van het christendom in de vierde eeuw het christendom binnengeslopen.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher