dinsdag

Nieuws

29 november 2018 door RMU

In het kader van week van het leven: Baby van de dinsdag!

In de week van het leven zet de RMU in samenwerking met de RST Kraamzorg dagelijks een ouderpaar met hun pasgeboren baby in het zonnetje. Volgens een oud gebruik overhandigde Peter Schalk, raad van bestuur van de RMU, een meter krentenbrood en riep hiermee de baby uit tot “De baby van de dag”. Juist in de week van het leven is het belangrijk om onze zegeningen te tellen, en iedere pasgeboren baby mogen we zien als een zegening!

“Zo volmaakt en bijzonder. Er zijn geen woorden voor, maar stil kijken en bewonderen”. Zo omschrijven de kersverse ouders Arjan en Jenny de Witte hoe ze genieten van hun Boaz. Het is het eerste kind wat ze uit Gods handen mogen ontvangen. Ze zetten dan ook niet voor niets de Bijbeltekst: “Looft de Heere want Hij is goed” op zijn geboortekaartje. Op de vraag wat de week voor het leven hun nu te zeggen heeft reageert vader Arjan met een brede lach: “Voor ons is deze week sowieso de week van het leven!”


De Week van het Leven – 26 november tot 1 december – kun je elke dag een Bijbelstudie in je mailbox ontvangen. Check de Bijbelstudies hier: https://www.rmu.nu/bijbelstudie

Reacties

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher