Hannah

Dagelijks leven

26 november 2018 door RMU

Baby van de dag: "Dit wonder ervaren we als een Godsgeschenk!"

In de week van het leven zet de RMU in samenwerking met de RST Kraamzorg dagelijks een ouderpaar met hun pasgeboren baby in het zonnetje.

Volgens een oud gebruik overhandigde Peter Schalk, raad van bestuur van de RMU, een meter krentenbrood en riep hiermee de baby uit tot “De baby van de dag”. Juist in de week van het leven is het belangrijk om onze zegeningen te tellen, en iedere pasgeboren baby mogen we zien als een zegening!

Jan en Elise Huizer en hun dochter Hannah uit Veenendaal werden verblijd met de geboorte van hun zoon en broertje Manoah! Hannah heeft 5 jaar om een broertje of zusje gebeden, en die gebeden zijn nu verhoord. Jan en Elise: “We zijn ontzettend dankbaar en verwonderd dat we na 7 jaar ons tweede kind mogen krijgen. In de afgelopen jaren hebben we ervaren dat het krijgen van kinderen geen vanzelfsprekendheid is. Dit wonder ervaren we als een Godsgeschenk!”

Tijdens de Week van het Leven – 26 november tot 1 december – kun je elke dag een Bijbelstudie in je mailbox ontvangen. Check hier de Bijbelstudies hier.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher