Mooi

26 november 2018 door Shehera Vega Sánchez

Iris ontoert jury van TVOH met prachtige versie van 'Piece by piece'

Iris Noëlle Lengkeek heeft een flinke indruk gemaakt tijdens de audities van The Voice of Holland. Niet alleen het publiek was geraakt door haar prachtige versie van Kelly Clarkson's 'Piece by piece', ook de juryleden waren tot tranen geroerd. Ze draaiden zich alle vier voor het meisje om.

'Scheidingen zijn bijna normaal geworden, maar dat maakt ze niet minder pijnlijk'

De talentvolle Iris putte voor haar auditie inspiratie uit haar eigen leven. Het contact met haar vader is erg slecht en hier heeft ze altijd veel moeite mee. “Scheidingen zijn bijna normaal geworden, maar dat maakt ze niet minder pijnlijk,” zo vertelt ze. Het nummer van Clarkson staat voor haar symbool voor deze situatie.

Waylon
Vooral Waylon was overdonderd door Iris haar zangkunsten. "De taak die je hebt als je daar staat, is om mensen te inspireren," zegt de zanger. Hij kan het niet drooghouden, aangezien hij zelf ook bijna geen contact heeft met zijn zoon. “Ik ga hem zo meteen een sms’je sturen en zeggen dat ik heel veel van hem houd."

Bijzonder dat Iris het beste naar boven heeft gehaald bij de juryleden en hun inspireert om contact op te zoeken met hun geliefden.


Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher