Mooi

26 november 2018 door Shehera Vega Sánchez

Yolanthe Cabau deelt hartverscheurende boodschap: 'Er zijn zo veel jonge meisjes die elke dag hopen op een wonder!'

Yolanthe Cabau deelde afgelopen weekend een vrolijke video met een hartverscheurend bericht. Op de video danst de presentatrice met een groep weeskindjes.

"Deze mooie zieltjes hebben geen mama's meer, omdat hun mama's zelf nog kinderen zijn", schreef ze bij de video. De BN'er legt uit dat alle weeskinderen die hier verblijven zijn geboren uit verkrachting, op straat en soms zelf in kinderbordelen. Hun moeders kunnen niet voor hen zorgen. "Hun mama's zijn nog kinderen en jaren lang verkracht in kleine hokjes."

'er zijn nog zo veel meer jonge meisjes en kleine kindjes die elke dag hopen op een wonder'

Yolanthe is oprichter en ambassadeur van de stichting Free a Girl, die vecht tegen kinderprostitutie. Ze zet zich in om moeders en kinderen te redden van hun vreselijke leven en hun een nieuw thuis te geven. "Godzijdank hebben ze nu een warme plek om liefdevol op te groeien", zegt Yolanthe. "Maar er zijn nog zo veel meer jonge meisjes en kleine kindjes die elke dag hopen op een wonder vanuit een hokje waarin zij opgesloten zitten en dagelijks verkracht worden."

"Ik vind het vreselijk deze woorden te moeten schrijven. Maar het is de pijnlijke werkelijkheid. Mijn hart huilt. Samen kunnen we zo veel meer!"

Dit bericht bekijken op Instagram

Kijk ze nou lachen 🤗🤗🤗🤗 Deze mooie zieltjes hebben geen mama's meer omdat hun mama's zelf nog kinderen zijn.. #BlijEnHeelVerdrietig 💔 . . Deze kindjes zijn allemaal geboren uit verkrachtingen, op straat of in kinderbordelen. Hun mama's zijn nog kinderen en jaren lang verkracht in kleine hokjes. Met @freeagirlnl redden wij ze uit die hel en kunnen wij hen en deze kindjes een thuis en liefde geven 🙏🏼 Godzijdank hebben ze nu een warme plek om liefdevol op te groeien. Maar er zijn nog zo veel meer jonge meisjes en kleine kindjes die elke dag hopen op een wonder vanuit een hokje waarin zij opgesloten zitten en dagelijks verkracht worden. Ik vind het vreselijk deze woorden te moeten schrijven. Maar het is de pijnlijke werkelijkheid. Mijn hart huilt. Samen kunnen we zo veel meer!! Als je iets kan missen.. Maakt niet uit hoeveel.. De aller kleinste beetjes helpen en geloof me het maakt ECHT een verschil!! 🙏🏼 Doneren kan via www.freeagirl.com #ZeZijnZoDankbaar #SpelenEnKnuffelenVindenZeZoFijn #KonIkZeMaarAllemaalMeeNemen #BlessOnzeKinderen #AlleKinderenZijnOnzeKinderen #OneWorld ❤️

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher