David de Vos

God

28 november 2018 door New Faith Network

Zo krijg je tieners volgens David de Vos weer naar de kerk

Steeds meer tieners zetten vraagtekens bij kerkbezoek. Waarom zou je immers elke zondagochtend op een houten bank gaan zitten? Terwijl je ook kunt uitslapen, gamen, of sporten? Een vaak lastige kwestie voor ouders. Want het gesprek aangaan over dit onderwerp is niet te doen. Of toch wel?

New Faith Network is een rijk gevuld christelijk videoplatform met de beste films, overdenkingen en (eigen) series. Een veilige omgeving voor het hele gezin. Overal en altijd beschikbaar op alle apparaten.

“Ik ben moeder van twee tieners. Ze willen niet meer mee naar de kerk en ik heb daar ontzettend veel verdriet van”. Met dit verhaal benaderde een moeder uit Ede de redactie van de christelijke streamingdienst New Faith Network. Ze wilde graag in contact komen met David de Vos. En dat lukte. Haar belangrijkste vraag: “Moet ik mijn tieners verplichten om te gaan of kan ik beter voor een andere aanpak kiezen?” Het antwoord van David zal je verbazen.

David: “Ik kom nog steeds mensen tegen die vroeger van hun ouders naar de kerk móesten. En daar hebben ze nu nog last van, van dat stramien” Verplichten heeft volgens David de Vos dan ook juist een averechts effect. Wat wel helpt?

Lees en zie de krachtige tips van David nu hier op New Faith Network.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher