Verdiepingsconferentie

Nieuws

03 januari 2019 door Verdiepingsconferentie

Verdiepingsconferentie: nadenken over de dood

Je bent jong, ambitieus en investeert in je toekomst, maar sta je wel eens stil bij het feit dat dit leven eindig is? We zijn allemaal onderweg naar een einde en dat vraagt bezinning en voorbereiding op onze eindbestemming. Tijdens de verdiepingsconferentie zullen we stil staan en nadenken over de dood.

Tijdens de hoofdlezing van prof. F. G. Immink zullen we kritisch kijken naar de huidige tijd en onze houding tegenover het besef van eindigheid. Daarnaast is er ’s ochtends een pitch en een presentatie over de dood in de kunst. In het midddaggedeelte diepen we het thema met elkaar uit in aansprekende workshops.

Er is keuze uit de volgende 4 workshops: De dood bezongen, Niet meer ik leef, De laatste reis en Een gekozen dood. Medewerking wordt verleend door o.a. Inge van Hierden (presentatie), Ds. A. A. Teeuw, Ds. P. Vermaat, Willem Lock (workshops) en Lennard van Prooijen (muziek).

De Verdiepingsconferentie staat voor aansprekende lezingen, workshops en gelegenheid om in contact te komen met medechristenen tussen de 20-40 jaar.

Datum: 12 januari 2019
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Arendshof, Arendstraat 2, 3882 JJ te Putten.

Klik hier voor meer informatie over de Verdiepingsconferentie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?