Hans Eschbach

Nieuws

23 november 2018 door Redactie

Nieuw boek van ernstig zieke dominee Hans Eschbach

Ds. Hans Eschbach, bekend als oud-directeur van het Evangelisch Werkverband, is ziek. Hij heeft een inoperabele tumor aan de alvleesklier. Dankzij een goede palliatieve behandeling kan hij gedeeltelijk nog functioneren.

Over zijn ziekte zegt Hans: "Het is verdrietig dat ik al mijn verantwoordelijkheden moest neerleggen. Met veel vreugde heb ik de HEER altijd mogen dienen. Nu mag ik mij voorbereiden op de reis naar het Vaderhuis. Het is een spannende en soms moeilijke reis, maar met een heldere bestemming. Als er één ding duidelijk is over het leven na dit leven is het wel, dat wij mogen zijn, waar Jezus is. Dat kan dus alleen maar goed zijn."

Onlangs kwam zijn laatste boek ‘Gevangen en toch vrij’ uit bij de IBB. In het boek schrijft hij over de avonturen van Paulus in Filippi, maar ook over een aantal van zijn eigen avonturen. Op de foto overhandigt dhr. Bert de Jong, directeur van de Internationale Bijbel Bond, het eerste exemplaar van het boek aan de schrijver. Het boek is in de boekhandel verkrijgbaar voor € 12,50.

Reacties

T
Geachte heer Esbach,Ik wens U heel veel sterkte en vooral Gods nabijheid toe! Verder heb ik een goede herinnering aan U toen ik U in 1970 een keer bij Youth for Christ hoorde spreken.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher