Awakening

Nieuws

23 november 2018 door CBN News

Duizenden Australiërs verspreiden het evangelie op straat - en grote massa's laten zich dopen

Tienduizenden christenen van over de hele wereld kwamen samen in het Marvel Stadion in Melbourne, voor 'Awakening Australië'. Dat bracht duizenden mensen radicaal tot geloof en velen lieten zich dopen, laat CBN News weten.

Dit evenement is deel van een missie om 100.000 Australiërs tot Jezus te leiden - waar de meeste mensen zichzelf beschrijven als 'niet-religieus'.

Het evenement is georganiseerd door Ben Fitzgerald, leider van Awakening Europa - en woonachtig in Duitsland - en hij was voorheen deel van de staff van Bethel Church. Awakening Australië heeft het hele weekend gespendeerd om het evangelie te prediken en mensen tot Christus te leiden - en hen uit te zenden om de liefde van Jezus te delen met andere Australiërs.

Awakening Australië trapte af met evangelist Nick Vujicic. Deze man staat erom bekend dat hij geen armen en benen heeft. "God kan een man zonder armen en benen gebruiken om Zijn handen en voeten te zijn", vertelde hij de menigte.

Ook sprekers zoals Todd White, Heidi Baker, Jake Hamilton, Daniel Kolenda, Bill Johnson, Bethel Music en Jeremy Riddle waren aanwezig. Velen gingen op de de uitnodiging in. "Honderden hebben hun leven aan Jezus gegeven nadat ze antwoorden op de oproep om Jezus te volgen. Er is echt iets bijzonders gaande in Australië! Er is een geluid in Gods mensen te zijn dat het land zal laten schudden", postte Fitzgerald op Facebook.

Ook gingen duizenden mensen de straat op om het evangelie te verkondigen. Veel mensen die nog nooit een ontmoeting met Jezus hebben gehad, werden in een weekend sterk veranderd en een grote massa liet zich naderhand dopen.

Reacties

Als we met hart en ziel ons inzetten in Zijn wijngaard moet ook hier een grote opwekking mogelijk zijn!
REAGEER
Nieuws dat er in positieve zin toe doet lijkt me.
REAGEER
E
Awakening Nederland nu, dat bidden wij Heer Jezus!
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher