Mooi

19 november 2018 door Shehera Vega Sánchez

Jessie J open over haar kinderwens: 'Ik geloof in wonderen!'

Jessie J sprak afgelopen week open over haar onvruchtbaarheid en haar grote kinderwens. De zangeres was ontroerd door de reactie van haar fans. "De liefde en steun die ik heb ontvangen is overweldigend", schreef de zangeres in haar stories op Instagram. "Dankjewel."

Vier jaar geleden kreeg Jessie te horen dat ze geen kinderen kon krijgen. De doktoren raadden haar aan om haar baarmoeder te laten verwijderen en dag in dag uit medicatie te slikken. Jessie weigerde deze stappen te ondernemen, dankzij natuurlijke medicijnen en een gezond dieet blijft ze gezond.

Haar wens om kinderen te krijgen is echter nog sterk aanwezig. Four Letter Word, Jessie's beroemde nummer, gaat over deze wens, legde ze aan haar fans uit. "Ik heb het nummer geschreven voor mijzelf in een moment van intens verdriet", liet ze weten. "Het heeft mij geholpen om mijn verdriet om te zetten naar kracht. Mijn liefde, gebeden en gedachten gaan uit naar iedereen die te maken heeft met soortgelijke problemen."

De 30-jarige zangeres geeft de moed echter niet op. Jessie: "Ik heb de hoop nog niet opgegeven. Ik zal er alles aan doen om te zorgen dat het gebeurt. En op een dag zal ik moeder worden, want ik geloof in wonderen."


Vond je dit een mooi artikel? Dit artikel is powered by Bambr.
Klik hier om meer artikelen op Bambr.nl te lezen.

Reacties

Maar soms gebeurt er ook een wonder.Hoewel een kinderwens bij een aantal niet wordt vervuld, is ons verhaal toch bemoedigend. Wij waren 9 jaar getrouwd en mijn vrouw was Hoofd kinderwerk in de gemeente. Medisch gezien was er geen hoop voor ons op kinderen. Een meisje van 9 jaar (naam en adres voorhanden) , ze is inmiddels zelf moeder, bad voor mijn vrouw tijdens een kinderdienst. Diezelfde maand was mijn vrouw in verwachting. We weten dat dit gevoelig kan liggen, maar willen mensen ook bemoedigen met deze bijdrage. Gods zegen toegewenst.
REAGEER
R
"Op een dag zal ik moeder worden" - ja, ik wens deze vrouw toe dat ze als een 'Paula' een 'Timothea' mag krijgen, een geestelijk kind. Dat ze een moeder mag zijn voor de vele kinderen die opgroeien zonder een moeder die goed voor ze zorgt. En ja, als de Heer het wil zal ze ook een kind baren, maar dat is niet de hoogste roeping voor een christen.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher