Israël vlag

Nieuws

19 november 2018 door CIDI

Negen VN-resoluties tegen Israël aangenomen bij Algemene Vergadering

Niet minder dan negen resoluties die gericht zijn tegen Israël kwamen aan de orde bij de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties, meldt het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI). De overige 192 landen konden rekenen op nul berispende teksten van de VN. Nederland stemde voor acht van de negen resoluties.

In de tekst met betrekking tot UNRWA worden “grote zorgen” geuit over de gevolgen van recente militaire operaties door Israël in de Gazastrook. Verzwegen wordt dat deze operaties plaatsvonden om het afschieten van honderden raketten door verschillende terreurbewegingen op Israelische dorpen en steden tegen te gaan. In de resoluties met betrekking tot Israëls bezetting van de Syrische Golan wordt gesproken van 'onderdrukking' door Israël van de lokale bevolking. Israël wordt opgeroepen de bezetting van de Golan te beëindigen en haar wetgeving op het gebied niet toe te passen.

De Verenigde Staten steunt Israëls controle over de Golan. De VS was daarmee het enige land dat zich bij de stemming aan de kant van Israël stelde. 

Reacties

Israël zondigt en het is goed dat andere landen er wat van zeggen. Jammer dat die andere landen net zo goed zondigen en allerlei smeerlapperij doen. Jammer dat alleen soms een paar Christenen of andere roepers in de woestijn er bij die andere landen wat van zeggen.
REAGEER
A
De joden, Israël is HET ENIGE volk met een BELOOFD LAND, Halleluja.

God's volk Israël vertrouwt op Zijn beloften, en is daarom veilig. Wel even wat anders dan al die dwalende moslims zonder land.

Zegen Israël en je wordt gezegend.

Shalom
H
Abe, wat bedoel je met moslims zonder land? Er zijn maar liefst 22 moslim landen in het M.O. Genoeg land dus om alle moslims te kunnen huisvesten.
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher